Alles klar..

image
Skulle väl vara en överdrift i sig, men jag är klar med allt jag hade på måste listan i dag. Efter tre kvällar ute och för att vara mig upp tidigt så är det typ bedtime nu. Slötitta på TV och somna tidigt är planen och receptet..

image
Adderar till lite vitaminer oxå tror jag bestämt. Börjar känna av lite förkylning men med lite tur kan jag nog styra av den. Sömn är alltid bästa botemedlet. Har noll lust att vara risig dagarna i Stockholm, de är hektiska som det är så någon förkylning på toppen är allt annat än önskvärd..

image
Måste försöka klämma in ett besök i Cadierbaren när jag är i Stockholm. Så länge sedan jag var där. Kanske skulle tillbringa typ hela 1:a maj där, helt för mig själv och bli helt klar med projekt X. Tror att jag skulle vara produktiv där, precis som jag ibland är på dagflygningar. Kan få hur mycket som helst gjort och tyvärr oxå ibland alldeles för många idéer.

Jag har ju lovat mig själv att dra ner på tempo och arbetstakten, så ev idéer får sparas i byrålådan ett tag..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.