Väder & vind..

image
Hade ju hoppats på att vakna upp till en solig dag med klarblå himmel och som en liten bonus kanske oxå en helt platt mage och långt fylligt hår. Men inget av det var tyvärr det som jag möttes av när jag gick upp. Det enda som kvarstår att hoppas på är väl att solen ska spricka igenom molnen och det ser det ut som om det kan ske. Ska fixa lite hemma på dagen och sedan till Puerto Banus med några kompisar. Middag där eller på Trocadero, har inte bestämt mig riktigt än. Inget behov av att stressa fram något beslut, lär ju knappast vara fullsatt en vanlig måndagkväll..

image
Puerto Banus blir det hur som helst i eftermiddag. Sitta i hamnen på någon bar och bara ha det bra någon timma innan middagen. Har hållt igång några kvällar nu med både vänner och ”klienter” och man känner att man inte är 25 längre. Ska kolla flygbiljetter nu och hoppas kunna flyga hem på onsdag. Tillbaka igen på söndag, så det blir en snabb visit den här gången.

image
Ska självklart passa på att åka ut till Fredriksborg, både för att hälsa på alla men oxå för att se de nya hotellrummen som snart kommer vara uthyrningsklara. Det ska bli spännande att se hur det blir, man har ju alltid en bild framför sig och jag har som sagt väldigt bestämda åsikter. Framförallt när det kommer till inredning..

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.