Lite sol men mest dis..

image
Solen kikar fram mellan varven men det ligger ändå någon slags dis över Marbella i dag. Vi har fått tillbaka svensk TV i sovrummet. TV:n där nere måste in på reparation efter el-händelsen härom kvällen. Så vi får se när den är tillbaka..

image
Resan hem till Stockholm kommer innehålla många sidor av mig. Men i ett sammanhang kommer jag vara som en tiger..mötet med advokaten. Ska skriva ihop PM:et i morgon om hela storyn från A-Ö så att kan sätta sina tänder i det. Hans tänder är ungefär som Karismas, dvs sylvassa. Lite social ska jag vara på Valborgsmässoaftonens fest. Affärsmässig i några möten. Så det blir en blandad kompott.

image
Ikväll drink & middag i Puerto Banus. En drink på någon av alla barer i hamnen och middag på El Gran Gatsby som ligger med så fin utsikt i hamnen. Att de har riktigt god mat gör inte direkt saken sämre..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.