Var tog..

..den här dagen vägen? Har inte fått till en enda blogg på hela dagen. Hade en supertrevlig kväll i går, vi var sju stycken som först träffades hemma hos oss och sen vidare till Gamla stan och middag.
image
I dag kom våra vänner som är på besök hit vid 12-tiden och vi har pratat, umgåtts hela dagen och vid åtta-tiden åkte vi till Mamma Angelas och åt en god middag. Kom hem i lagom tid strax före midnatt.

image
Vädret i dag har inte varit det bästa. Blåsigt mest hela tiden och så lite duggregn med jämna mellanrum, dagen & kvällen har med andra ord tillbringats inomhus. I morgon påstår väder prognosen att det ska bli bättre och det får vi hoppas att de har rätt i. Eftermiddagen och kvällen tänkte vi tillbringa i Puerto Banus.

image
Söndag = göra kommande veckas planering och To Do lista så det ska jag göra när jag hoppat i säng. Måste boka om flygbiljetter, avboka hotell i Helsingfors mm first thing i morgon bitti. När listan är gjord, en lång stund med min ljudbok innan jag somnar gott:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.