Sen fredagskväll..

Blev en riktig sen fredagkväll det här. Fick en hel del fixat och uppackat innan Pappa kom kl 18.00. Var så inne i det att jag tappade tiden så när han kom var jag mer lik en skurtant än någon som skulle gå ut och äta middag. Fixade mig iordning snabbt och vi kom i väg i vettig tid till kvällens restaurang. Åt en lång och god middag innan det var dags att bege sig till flygplatsen och hämta upp de ankommande kompisarna. Planet var lite försenat men inte mer än ca 20 minuter och deras resa hade gått bra. De blev mer än nöjda med sitt boende , Cissi och Stefans lägenhet. De har ju jobbat hela veckan och det ska vara fint väder så vi bestämde att de skulle ha en egen dag i morgon på dagen. 19.00 träffas vi hemma hos oss tillsammans med Cathrine & Peter som är nere och tittar på lägenheter och dricker lite Cava. Sedan ut och äta middag ihop, ska bli jättetrevligt.

I morgon ska jag prioritera två saker;
1. Testa och hoppas att min nya svenska telefon fungerar. Tycker jag ser sämre och eftersom jag använder min telefon till allt ska det bli skönt att få en riktigt stor telefon. Dessutom sägs det att den ska ha en grymt bra kamera.
2. MÅSTE komma igång och komma en bit på projekt X, annars får jag digital panik tror jag.

Ska bli kul att höra i morgon kväll om Cathrine & Peter fastnar för något objekt. Cathrine har varit nere två dagar och kollat på lägenheter från morgon till kväll. Nu har hon valt ut ett gäng som hon & Peter ska titts på tillsammans i morgon. Han kom med samma flyg som kompisarna så han hängde självklart med i bilen från flygplatsen.

Det börjar röra på sig nu och antal klienter ökar stadigt och vi är nära ett flertal försäljningar.
Det tar ju alltid lite tid att etablera sig i en överetablerad bransch men jag är övertygad om att vi kommer lyckas. Ska göra ett litet Lotus repotage på bloggen någon dag och berätta lite mer.

Nu ska jag lyssna på min bok en halvtimme sedan sova som en stock (hoppas jag)

Kram

2 reaktioner på ”Sen fredagskväll..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.