Mirakel?

image
Somnade som sagt väldigt sent i går.. Vaknade pigg 08.30 helt av mig själv. Till och med så Karisma tyckte det var för tidigt att gå upp. Ja, mitt sömnbehov kan nog bara beskrivas som varierande.
Får kanske ta en tupplur i eftermiddag så att jag är pigg ikväll när vi ska ut. Ska också ta riktigt lång tid på mig och vara ute i god tid när jag gör mig iordning för kvällen.

image
Om en stund dags att bege sig till Supersol så att man har det avklarat. Handla lite Champagne och några flaskor Cava. En bra Cava är ofta godare än många av de olika champagne sorter som finns. Blandar nog lite mellan champagne och Cava beroende på vad de har i sortimentet. Lite snacks och annat i varukorgen så är man redo för helgen:)

image
Vet inte om fångsten är extra bra i dag för vid den här tiden brukar fiskebåtarna åkt tillbaka till hamnen men i dag är en och annan kvar ute till havs nu vid 09.30.
De fiskar även utan båt från stranden, men då på sena kvällar och väldigt tidiga morgnar. Säljer sedan till restauranger och butiker så menyerna ändras efter vad de kunnat köpa av fiskarnas fångst. Inga omvägar via Kina eller annat här inte – lokalt i dess rätta bemärkelse.

image
Var ju som sagt på flygplatsen i går och såg då några sådana där underbara flygplats moments – när människor återses och lyckan som strålar. Barn som inte kan hålla sig utan tar sig in under räcket och rusar mot mormor, någon kusin eller vad de nu kan vara. Så fint att se lyckan som fullkomligt bubblar.. Kommer bubbla här oxå ikväll, främsta skälet att det bubblar är nog dryckerna, men kommer säkert bli en jättetrevlig kväll med bubbel även utanför glasen..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.