Iskall Cava

image
..kan vi nu servera ikväll. Allt inhandlat och flaskorna ställda på kylning. Tvättar och fixar men känner att det nog börjar bli dags för en lite powernap så att jag inte somnar mitt i middagen i kväll..

image
Här i Marbella bor det ju hur många nationaliteter som helst och allt i från oss vanliga döda till hemska politiker, lite mer vettiga politiker, filmstjärnor och allt möjligt. Hur som helst så är jag glad över att Putin har sitt boende i La Zagaleta som ligger lååångt från oss medan en väsentligt vettigare fd politiker bor precis strax intill;
image
Han är inte här så ofta, för man vet när han är här eftersom det då står en polisbil dygnet runt utanför hans hus. Tänk att behöva ha det så att alltid ha någon bevakning runt sig pga risker. Måste vara jobbigt, då är det bättre att vara en helt vanlig Eva P. Extra glad oxå över att Putin inte bor i närheten.. Men han är väl heller inte här så ofta skulle jag anta. Han har ju en del att ta tag i och en del saker han omgående borde upphöra med. Men det är en helt annan historia det..

image
Nu upp & vila lite. Lyssna på min bok och sedan sova en stund så jag är redo för min favorit förrätt i kväll:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.