Nystädat & fint..

image
Nu ha har Cynthia och hennes pojkvän varit här och gjort en grundlig städning så här är så fint. Med ett undantag; Tvättstugan. Det är numera ett förråd i vilket man får försöka komma fram till tvättmaskinen.
Rensa & packa det ska det göras nu när jag bloggat lite. Solen skiner och det är fredag:)

image
Medan dom städade passade jag på att gå igenom inkorgen i mailen och hann gå igenom så att jag nu är nere på noll igen. Har till och med svarat på en massa mail. Men nu är det alltså uppackning som gäller en timme eller två framåt.

image
Samtidigt som jag gör det ska jag passa på att tvätta, för det gör jag själv. Stryka är jag nog dessvärre sämst i hela Spanien och Sverige på att göra så det går bara inte att låta mig göra det.
Låter det inte som ett riktigt lyxliv i Marbella? Tvätta, vattna blommor, packa upp och läsa jobbmail:) Skulle det lanseras en serie Svenska Marbella fruar skulle jag inte ens komma på radarn. Inte för att jag skulle vilja det heller..

image
Men när jag kommer hem från min Sverige vistelse då ska jag minsann båda doppa tår i poolen och sola så att jag blir lite brun. Hela Sverige besöket blir ju så mycket enklare nu när jag slipper ta omvägen via Helsingfors.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.