Hunduppfostran..

image
Är sannerligen inte en enkel match.. Speciellt inte om man har världens sötaste valp som vet vilka strängar hon ska spela på. Men det är bara att stålsätta sig och kämpa på för en odräglig hund som passerat valpstadiet är mindre charmigt. Kommer väl framåt varje dag får vi hoppas. Men hon är så duktig när vi är ute på restaurang mm och ligger så fint i sin väska. Så totalt sett är hon en mönstervalp.

image
Har varit här i tre veckor utan att ens stoppa en tå i en pool eller spenderat 5 minuter i en solstol. På hotellet fick inte Karisma vara med vid poolområdena och då var hon så liten och allt så nytt för henne så vi ville inte lämna henne ensam. Nu kan hon ju vara med vid poolen när vi flyttat hem men det har ju varit 100 saker som varit mer prioriterade än att sola när man flyttar in. Solen kommer ju inte direkt försvinna:)
Nu är de här och städar när de är klara ska jag sätta igång att packa upp det sista. Pappa kommer förbi i kväll för att få se den nya lägenheten.

image
Sedan ska det hämtas några kompisar på flygplatsen 23.35. De ska inte bo hos oss utan i några andra kompisars lägenhet för de är inte här just nu. Centralt och bra boende för dem. Ska bli trevligt att få ner lite vänner. Tänkte ta dem till marknaden i morgon, tjejer brukar i alla fall gilla att gå på marknad:) Pruta som tusan kan man göra där och det är inte så att man måste köpa något, bara kul med folklivet..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.