Plantering & annat

image
I dag har gubbarna som ska plantera börjat sitt arbete. Kom inte så långt men de kommer tillbaka klockan 09.00 i morgon.
Som jag redan misstänkte så räcker inte de blommor jag köpt så nästa vecka åker Laura & jag till Handelsträdgården igen. Hoppas att jag då inte har lika ont i benen som jag har i dag. Tänkte på det jag skrev i går om trollspöet och all shopping. Vad är det värt jämfört med hälsan? Absolut ingenting. Varit hos doktorn i dag och ett bra besked och ett besked som föranleder fortsatta prover. Benen såklart som jag ju haft problem med i många år.. Till att börja med måste jag ta kalcium tabletter varje dag nu i ett år för att förstärka benen. Sedan då de fortsatta proverna om det är något ytterligare problem med benen.

image
När det gäller blommor tänker jag främst komplettera med några rosaaktiga hängpelargoner. Vill inte plantera blommor som växer på höjden och stör utsikten över havet. Får se vad vi hittar, utbudet är ju enormt men det börjar bli sent för nyplanteringsr. Snart är det ju minst sagt jättevarmt här.

image
Har några kartonger med kläder och prylar kvar att packa upp men det får bli i morgon. Ikväll är jag för trött av allt farande och instruerande till planteringsgubbarna etc. Som vanligt är det struligt att flytta in elen krånglar lite, routern till wi-fi fick spel och slutade funka men det har de varit här och fixat ikväll. Byggare Bob & hans kompisar försvann i går och kommer tillbaka på måndag. Skulle vara klara i morgon men av någon anledning som jag inte riktigt förstod så skulle de vara borta i dag och i morgon och komma tillbaka på måndag. Ja ja man är ju i Spanien..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.