Separationer..

image
Mycket separationer har det varit de senaste åren. I år verkar det vara politikernas tur att separera både från sina jobb och äkta hälfter. Inte bara politiker eller andra offentliga personer utan även ”vanliga” par. Det är ofta så att börjar en så följer fler i bekantskapskretsen efter, blir som någon viss dominoeffekt många gånger. Vanligare och vanligare blir det oxå att det är kvinnorna som lämnar männen..

image
Efter att ha varit hemma med barnen, dragit det tyngsta lasset även under perioder när kvinnan jobbar så händer något i 40-årsåldern. Kvinnorna behöver inte längre dra samma lass hemma för barnen är större och klarar mycket själva & de är tillbaka på jobbet som en av alla andra. Kan hänga med på AW etc och upptäcker att det är kul. Mannen däremot har blivit lite tråkigare och sitter gärna hemma och vips har man vuxit ifrån varandra. Man har inte haft tid att reflektera över det tidigare för barnen har varit kittet. Därför blir 60 nya 50, 50 nya 40 osv. Grovt generaliserat men faktum är att det kommer från en skilsmässoadvokat och de borde ju ha koll..

image
Här är en del av det som ska planteras i morgon. De har varit här i dag och förberett så att det bara är att köra planteringen i morgon. Tror det kommer bli så fint & att jag måste åka en gång till och köpa mer. Terrasserna är inte direkt små och så vill jag ha lite blommor vid entrén..

Nu ska Karisma ta sig ett bad efter en lång stund på stranden.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.