Prover & underhåll..

image
Har ju berättat att jag gjort ett antal prover. Inväntar svar på flera av dem fortfarande. Positivt besked på första svaret så hoppas det fortsätter så. I morgon eller på fredag får jag svar på analysen av röntgen av mina ben. Att det är något som inte är helt bra såg de ju direkt och nu ska de vara färdiganalyserade. Jag utgår i från att det är artros som jag kan få någon bra medicin emot. Träning bör väl hjälpa till att mjuka upp leder etc så därför tror jag Pilates är ett bra alternativ.

image
Min fot är nu nästan återställd. Så pass bra att jag till och med kan gå i vanliga skor med klack. Har dock nylonstrumpor på mig för foten är son ett enda stort blåmärke men verkar försvinna rätt snabbt. Har ju efter att i småpengar år gått i smala skor med höga klackar fått Hallux valgus (eller vad det nu heter). Så är det något jag inte tycker om så är det mina fötter. Borde egentligen operera dem men alla som gjort det berättar om den hemska smärtan efteråt så jag tror jag behåller mina fula fötter. I alla fall ett tag till.

image
Nu när jag är hemma ska jag i morgon kväll ta mig en riktig SPA kväll med hela paketet av löpande underhåll. Göra iordning i badrumsskåpet som är under handfaten och inte så smarta så man måste hitta ordning och struktur så att det går att hitta det man behöver utan att det tar en kvart. När jag kommer till Stockholm har jag en klipptid inbokad, den är välbehövlig.

image
I morgon bitti klockan 09.00 kommer de och planterar. Innebär att jag måste gå upp vid 08.00 för jag ju inte släppa dem helt lösa.
Då kommer det garanterat inte bli så som jag ser det i mitt huvud. Med andra ord dags att gå och lägga sig, avsluta dagen med genomgång av To Do listan och lyssna vidare en stund på Anna Janssons bok..

God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.