Ärenden Puerto Banus..

Hemma igen efter att ha utfört mina ärenden i Puerto Banus. Förutom sminkspegeln, lite förvaring mm så köpte jag ett par riktigt somriga hippie byxor och espandrillos för typ nästan ingenting.
image

Ett extra plus var att jag hittade en blomsterbutik med för att var i Marbella riktigt fina blommor. Kommer bli min favorit blomsteraffär garanterat.
image

Utanför entrédörren står blomster leveransen med hur mycket blommor som helst men jag kan med blotta ögat se att jag kommer att behöva komplettera. Men det tar jag när jag kommer tillbaka från Sverige.
Blir liksom lite mycket på en gång när man flyttar in och snabbt vill ha allt klart snabbt..
Gaggenau är här nu för att fixa kyl och spis så då kan man ha ett normalt hushåll. Varm dricka smakar sådär men kranvattnet är ju kallt och det är absolut ingen fara att dricka kranvattnet. Minns ni förr när man åkte utomlands och var livrädd för att få i sig av kranvattnet. Mycket har hänt sedan dess.

Skönt att jag slipper plantera blommorna själv, det hade jag inte orkat.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.