Äntligen!

image
Äntligen & Hurra!! Efter 1,5 år i Marbella har vi äntligen svensk TV. Fattar hur jag ska göra har jag oxå lyckats lära mig. Knappt man tror det är sant. Inte för att jag sitter vid TV:n jämt och ständigt men det är ändå skönt att ha svensk TV, följa nyheter på annat än sätt än via appar från kvällstidningarna osv. Kommer garanterat titta på TV i kväll i alla fall:)

image
I dag är det inte bara mulet utan totalt igenmulet och grått. Så ärendena i Puerto Banus passar perfekt att göra i dag. Måste dock vara hemma till 15.00 för blommorna ni vet..

image
Men från och med i morgon så kommer solen & värmen all mass. Ska bli jättefint väder – nu ska jag börja sola lite:)

Nu däremot mot Puerto Banus med Tom.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.