MILK..

image
Såg ett engelskt program om en modellagentur MILK med fokus på XL modeller. Den här tjejen Tess Holliday är typ hur stor som helst och hennes blogg & Instagram har hur många följare som helst. Hon är det big star inom XL-modeller och alla de andra XL-modellerna man fick möta hade henne som sin stora förebild. Kändes befriande på något sätt, även om man inte får bortse från hälsoeffekterna med att vara för tjock, att slippa fokus på den perfekta kroppen, size zero etc. De här tjejerna och det var många som var med i agenturen hade alla grymt många följare i sociala medier. Men jag är inte bättre jag än alla andra som tänker på vikten och det yttre. Vad annars kan man säga om någon som tror på varenda mirakel créme eller schampoo. Det finns förresten ett undantag; Ann Nicole i Hollywood fruars mirakelschampoo, där går till och med min gräns.

image
I morgon till Puerto Banus och förbi Pilates stället som jag inte hann med i måndags. Sedan ska det organiseras i badrumsskåp och sminkbord. Blommorna levereras och planteras i morgon eftermiddag och då vill jag gärna vara hemma och styra och ställa lite. Har ju lite bestämda åsikter om saker och ting som de flesta vet..

image
På fredag blir hon fyra månader världens sötaste och busigaste lilla Karisma. Hon älskar verkligen Marbella och lägenheten. Ett litet valpparadis helt enkelt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.