Inte vet jag..

image
..om jag ska tro på Byggare Bob & Co när de nu säger att de kommer vara klara på fredag. I måndags hette det att de skulle vara klara klockan 18.00. Tur man har fast pris annars hade man inte varit så glad nu. Är man ju inte riktigt ändå eftersom det sista i kan färdigställas förrän de slutat vara här och smutsa ner..

image
Ikväll är det lite kyligare men otekniska jag har lyckats med konststycket att få på värme (ett system som antingen inte gör något, ger den värme man ha eller den kyla man vill ha) så nu börjar det bli varmt & skönt och koftan kan snart åka av. Har oxå fått igång diskmaskin och tvättmaskin så nu har jag börjat tvätta all tvätt:)

image
Har ingen ork eller lust att gå ut och äta ikväll heller efter träningspasset på Handelsträdgården, uppackning mm så ikväll får det bli hämtpizza.
Blev inga snittblommor heller för de enda snittblommor de hade var konstgjorda och då fick det vara.

I morgon bitti kommer TV-killen och ska lära mig hur jag ska få in alla svenska TV-kanaler. Det lär bli en utmaning för honom:)
Men när jag väl lärt mig så har jag alla svenska kanaler som är något att ha.

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.