Hade ju tänkt..

..att jag skulle ta lite bilder när Laura och jag var i Handelsträden så ni skulle få se all härlig blomsterprakt. Men det hann jag inte, däremot fick jag dagens motionspass. Vilket tempo hon har, oslagbart. Nu är i alla fall en massa växter inköpta. Levereras och planteras i morgon. Vi kommer få åka och komplettera, man tycker alltid att man köpt så himla mycket men när det planteras så går det åt mer än man trodde.

image
Det där med att sätta upp glasskivor verkar väldigt svårt. I går skulle de vara klara i går. I dag har de ingen aning om när de kommer att vara klara. Men kommer man klockan 10.00 går på lunch 13.30 och kommer tillbaka kl 16.00 för att sedan gå hem kl 18.00 så tar det tid. Det kan en schimpans räkna ut på förhand men vår Byggare Bob & Co kunde inte det eller så är det världens mest optimistiska människor. Blir lite halvjobbigt att ha folk hör typ hela tiden så måtte de bli klara snart.

image
Nu på eftermiddagen ska jag organisera kontoret och sätts igång att beta av och fylla på To Do listan. Gaggenau har inte varit här och jag kommer vare sig orka eller ha tid att gå ut och äta likväl så får hitta en annan lösning när det gäller kvällens middag. Men det löser sig väl som det mesta brukar göra.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.