Byggare Bob & växter..

image
Dom är här i dag oxå, Byggare Bob och ca 5-6 kompisar. Markiser monteras och sedan är det då det glaset som vi får se när de blir klara med. Men i bland blir man positivt överraskad, sånt händer:)

image
Klockan 12 rymmer jag med Laura till Handelsträdgården. Den där enorma med ett utbud så man kan spendera timmar där. Dock inte med Laura. Hon är snabb som en örn.
Där går det undan vill jag lova så det är tur att jag inte är den veliga typen och dessutom vet vad jag vill ha. Tror inte att vi kunnat gjort detta tillsammans annars utan att vi båda fått en stressfraktur, fast av olika skäl.
Laura som är ett fd golfproffs är lång = långa ben så jag får typ jogga för att hinna med i hennes framfart i Handelsträdgården (jag vet för vi har var där tillsammans förut)

Målet uppnås hur som helst och jag får lite motion. Tack & lov så är min fot nästan helt bra.

I eftermiddag blir det administration någon timme. Ska sedan fortsätta hänga upp kläder och fixa och dona så att det blir ordning och reda. Vissa små saker som att hänga upp tavlor etc kommer fixas på måndag. Sedan är allt 100% klart, då rasar väl taket in:) Peppar Peppar ta i trä.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.