Tidig Måndag..

image
Kan knappt tro att det är sant själv men vaknade 07.30. En timma innan jag ställt klockan. Sovit lite för lite men ingen katastrof.
I dag är det mycket som ska hända. Vardagsrummet ska bli klart, spis och all annan köksutrustning ska förhoppningsvis funka så att hemmet kan invigas på riktigt!

image
Ska strax bege mig till kontoret och jobba ett tag. Karisma får haka på eftersom just i detta nu invaderas lägenheten av diverse hantverkare. Åh vad det ska bli härligt att ha ett vardagsrum ikväll. Måste bara säkerställa så att kylen och allt annan maskinell utrustning funkar oxå. Jag kommer verkligen älska den här lägenheten när den är klar. När jag åker hem ska jag köpa två fototavlor i Moods Gallerian. Svartvita som ska hänga i arbetsrummet.

image
Ska ta en paus från jobbet och åka till Puerto Banus. En sväng till Zara Home för att försöka hitta några smarta förvaringslådor till lådorna i mitt sminkbord. Lite doftljus och liknande behöver jag oxå komplettera med.

image
Sedan är det nog säkrast att jag hittar en spegel till sminkbordet. Tror nog inte resultatet och därmed jag blir till min fördel om jag lägger make up på fri hand utan spegel.

Har tagit av mig bandaget i dag. Det ser OK ut blå/gult, blåmärken alltså på foten, knän och ena armen. Men de försvinner nog snart och värken i foten är borta. Kan med andra ord ha skor på mig i dag:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.