Gäster..

image
Planen var att ha gäster över dagen på torsdag. Men eftersom jag är typ 100% säker på att ”glasgubbarna” som skulle vara klara i dag klockan sex inte kommer vara klara ens på torsdag så känns det bättre att boka om det till en annan dag. Känns sådär att ha gäster när det är ett gäng Byggare Bob som jobbar på alla tre terasserna.

image
Kommer däremot INTE avboka de gäster som flyger ner från
Sverige på fredag kväll. De ska inte bo här utan i några kompisars lägenhet och i den bästa av världar är glasen monterade på fredag kväll åtminstone. Är de inte det så jobbar de i alla fall inte på lördag och söndag så då utgör de inga störande ”element” så då funkar det att ha gäster. Vi kommer ju vara ute en hel del och kolla på Marbella, äta middagar ute etc. Ska bli kul att de kommer:)

image
Måste få tag i lite snittblommor på Handelsträdgården i morgon – saknar det verkligen. Kommer väl inte hitta de finaste jag vet men förhoppningsvis några som åtminstone duger..

image
Sen var det ju det jag inte hann med i dag.. Måste klämma in ett besök i Puerto Banus där Zara Home & El Corte Ingles ligger. Där kommer jag nog hitta det jag behöver. Men det ska väl inte vara omöjligt att hinna klämma in en tripp dit. Hoppas att de hunnit komma hit från Gsggenau så man har en kyl & lite annat rätt så viktiga saker som funkar.

Nu – ljudbok sedan Sömn.. Varit igång rätt mycket i dag så kommer nog somna gott.,

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.