Sol, Sol strålande Sol..

image
Vaknade till en helt underbar söndag med sol & klarblå himmel. Det går bara inte att inte älska att bo här:) I dag ska det grejas lite, både med uppackning och lite administrativt arbete. Kanske en stund i solsängen på terassen oxå, vem vet. När jag sitter i sängen och tittar åt vänster ser jag Medelhavet och vid dagar med tunn luft Afrikas kustlinje. Tittar jag åt höger ser jag palmer, träd och de vackra bergmassivet som omger Marbella. Så tacksam!

image
Det finns heller inget mer roingivande än att lägga sig för att sova och höra hur vågorna rullar in mot stranden. Balsam för själen!

image
Ikväll åker vi nog in till Gamla stan och äter middag. Smörgåsar till middag två kvällar i rad känns sådär lockande. Annars är precis allt utom en del restauranger och Supercore (modell lite större Seven Eleven) stängt. Det är familjens dag. Då umgås man och äter middag i stora sällskap – lite mysigt tycker jag. En del, inte alla, går förstås också till kyrkan på gudstjänst på förmiddagen.

Nu ska jag sätta igång!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.