Pilates kanske?

image
Jag känner ju mig själv rätt väl vid det här laget. En sak vet jag och det är att om jag ska komma igång med ett hälsosammare liv så är maten inga problem men det där med träning & motion det är lite värre.. Precis bredvid Lotus kontoret ligger det någon form av träningscenter med stort fokus på Pilates. I morgon ska jag med bestämda steg gå in där och ta reda på lite mer.. Jag behöver ha fasta bestämda tider tror jag för att hålla disciplinen.

image
Har ju inte direkt en hel hög med träningskläder anno 2000-talet. Eftersom jag kommer känna mig tillräckligt obekväm med att då eventuellt gå på Pilates och inte förstå språket vill jag ogärna dessutom se ut som ett Ufo. Både Mango och H&M har bra och billiga träningskläder så får väl ta en
sväng dit om jag nu bestämmer mig för att börja med Pilates. Vi får helt enkelt se i morgon.

I morgon ska jag oxå packa upp den sista väskan och om jag orkar boxarna från kontoret.

image
Men det roligaste av allt i morgon, förutom att vardagsrummet blir klart är att göra iordning mitt nya sminkbord:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.