Breaking News..

image
..Blondinbella har nu fött sin lilla dotter. Eftersom jag totalt ändrat uppfattning om henne läser jag hennes blogg med jämna mellanrum. Från början när hon började exponeras i media så var hon ju så ung så en och annan groda och omoget uttalande hoppade väl ur hennes mun. Nu är hon äldre och därmed har mognaden kommit och ingen kan ju säga annat än att hon är en smart entreprenör. Hon verkar ha hur mycket energi som helst så om några veckor är hon säkert up & running med sin business och två småbarn i släptåg. Jag vill också ha hennes energi..

image
Att sitta i de här stolarna på stranden ser minst sagt inbjudande ut men det gör jag inte. I stället har jag ägnat ett gäng timmar till att packa upp kläder & annat. Är inte riktigt klar ännu men kände att en paus nog skulle vara på sin plats. Stranden och solbrännan får vänta ett par dagar till, vill ha allt klart och avbockat först.

image
Ett par sådana här skor/kängor skulle jag gärna springa på. Jättesnygga till tex lite längre kjolar och allt möjligt annat. Finns ju skor i oändlighet här i Marbella så vem vet kanske jag har tur hittar några sådana eller liknande. Inte för att jag egentligen behöver några nya skor – men om jag nu skulle hitta dem så måste det väl vara meningen att jag ska ha dem?

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.