Någon promenad..

image
..längs stranden blir det inte för mig i dag. Foten hade absolut inte uppskattat det initiativet tyvärr. Nu vill jag att den ska bli normal igen så att jag slipper ha ont och som en extra bonus även kunna ha andra skor än hotelltofflor på mig. Tar väl någon dag till så är den väl ok får vi hoppas. 24 grader har vi här i dag så det får kompensera för foten. Skulle ju packa upp i dag, men inte någon större ide förrän allt är klart på måndag. Glas mm och kläder är uppackat. Resten av kläderna förvaras på kontoret så dem ska jag hämta på måndag. Ska ju ändå vara där hela dagen och jobba.

image
Har ju fått mitt efterlängtade sminkbord. Ska bara hitta några praktisks förvaringsgrejer som man kan ha i de två lådorna så att inte allt far runt i lådorna. Ska kolla på Zara Home, de brukar kunna ha bra saker. Ligger i Puerto Banus så hinner nog ta en tur dit på måndag. Sen ska det bli så skönt på måndag kväll med ett 100% färdigt hem. TV:n är jag skeptisk till men det återstår att se..

image
Har bokat mina resor Malaga-Helsingfors, Helsingfors-Stockholm och Stockholm-Malaga så nu är det check på det. Även hotell i Helsingfors bokat och fick rum på Haven – hurra, älskar det hotellet. Mycket som ska hinnas med på de få dagarna i Helsingfors och Stockholm, men man vill ju tillbaka hit så fort det går.

image
Finns en sak som jag saknar att jag missar. Den underbara körsbärs blomningen i Kungsträdgården. Det är ju så otroligt vackert & hela Stockholm, inte bara körsbärsträden, blommar upp:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.