Mot Handelsträdgården..

image
Nästa vecka står Handelsträdgården högt upp på listan. Måste plantera nu innan det är för sent. Inte så bra att plantera när det är för varmt så det måste ske nu i april.
Finns en enorm Handelsträdgård i närheten och då pratar jag inte Plantagen. Enormt mycket växter av alla sorter så man kan tillbringa timmar där. Sedan väljer man ut, betalar och så levererar och när till respektive terass. Kan det bli bättre? Nu ser terasserna lite tomma ut så blomsterprakt kommer göra dem underbara.

image
Efter kvällsbadet har jag en trött och sovandes liten Karisma. Som hon har sprungit runt här i dag, in och ut igen på terasserna och svansen är som propeller typ hela tiden:)

image
I morgon ska jag försöka få ner foten i någon sko. Inte direkt de här men inte heller hotelltofflorna utan typ några sportskor och ta en promenad i trädgården och på stranden. Söndag i morgon och eftersom vi bor vid spanjorernas favoritstrand kommer det nog vara lite mer folk än vanligt. Men inga jättemängder, det är ju bara 24 grader:) Långt ifrån sommartider för en Marbellabo.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.