Bäst när det gäller..

image
Jag är inte så förvånad över att två av de tre sista tävlande i Lets Dance är fd idrottsmän. Deras tävlingsinstinkt är oslagbar och dessutom är de verkligen bäst när det gäller. Att Herr Stenmark fick mer röster av svenska folket som räddade honom kvar är heller inte förvånande. Tror Jonas Björkman överlevde att åka ut trots att han enligt domarna hade högre betyg. Men som den idrottsman som fortfarande bor i honom svor han nog i alla lite, för vinna vill alla idrottsmän alltid göra.

image
Apropå bäst när det gäller. Jag tror att alla som någonsin spelat golf med mig undrar hur det gick till när jag fick mitt Gröna kort. Muta? Köpt på någon svart marknad för Gröna kort? Nej, det var av precis samma anledning som att Ingemar & Jonas gått så långt i Lets Dance. Fokus och verkligen satsa på att vara bäst när det gäller. Har aldrig före eller efter för den delen spelat så bra som när jag spelade upp för mitt Gröna kort. Nu har jag inte spelat på många år men kommer ta upp det igen nu när jag bor så mycket i golfens Mecka. Men kommer börja med ett gäng ordentliga lektioner först.

image
Kylen och lite annat funkar ju som sagt inte men däremot 4G modemet – bara en sån sak:) Ska hur som helst bli skönt när det är måndag kväll och allt är klart. Att TV:n funkar med svenska kanaler tror jag inte på förrän jag ser det..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.