Today is the day..

image
När jag seglar på ett rosa moln, förstör nu inte det någon, snälla.. Efter att väntat, väntat och väntat igen så är det alltså dags att flytta ”hem”. Dom kommer behöva hela dagen i dag på sig att färdigställa allt. Ironiskt nog var kontoret det första som blev klart och gästrummet:) Men jag litar på Marianne så vid 17- tiden Time to move in..
image
Som jag ska njuta av att gå runt i varje rum och ikväll sitta på min egna terass i kvällssolen. Kommer nog sova väldigt gott i natt.

image
Skor, oavsett klackhöjd, kan jag glömma på ca 5-6 dagar till. Bara att fortsätta hasa runt i hotell tofflor modell large. Men kommer nog vara hemma typ varenda minut ändå så vad gör det.. Måndag är det ju kontorsmöte, men det får väl bli med tofflor det med. Värre saker har hänt..

image

image
Efter att ha levt i ett administrativt inferno från tid till annan under det senaste året så ska det världens ordning på mitt nya hemmakontor. Slipa släpa papper fram och tillbaka och hit och dit. Nu ska det bli ordning.
Ellen och Christina mina administrativa klippor kommer få ett lättare liv framöver och jag också så det blir win win i alla ändar när det gäller det.

Men det är inte på administration och jobb  som mitt fokus kommer ligga i dag. I dag ska jag bara vara glad & tacksam över att få bo så fint här i Marbella.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.