Inte riktigt allt..

..var ju som sagt klart. Inte heller funkade allt, kylen = nej,
Spisen = nej, och så lite annat oxå. Men ingen ide att hetsa upp sig. Hantverkarna mfl kommer ju tillbaka på måndag så då blir allt sånt löst. Utsikten funkar ju:)
image

image
Tror det är någon som kommer sova gott som ett snällt litet lamm i natt. Många nya intryck för en liten valp på en dag. Den här lägenheten är ju dessutom långt större än Banérgatan och hotellrummet vi bott på så lite läskigt var det nog samtidigt som det var spännande.

image
Utan spis & kyl får man helt enkelt äta ute lördag & söndag. Det ska man väl överleva även om jag längtar efter att börja laga mat med alla fantastiska råvaror som finns här. Det var länge sedan jag lagade mat och det ska bli kul att komma igång med nya recept när man har lite mer tid till förfogande. Diskarna med skaldjur, kött och annat till priser som är väldigt mycket lägre än hemma. Här ska minsann lagas mat som en riktig husmor framöver.

image
I morgon ska jag ligga en stund i solsängen på altanen och på söndag trots min skadade fot ta en promenad längs stranden. Kommer väl gå rätt sakta och inte så långt men vill komma igång med mitt nya bättre/hälsosammare liv.

Nu med nya öronsnäckor – ljudbok en stund & sedan sova. Kommer nog somna lika gott som Karisma redan gjort..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.