Då var man hemma igen..

image
Känslan är nästan obeskrivbar. Många långa månader som jag inte kunnat bo i den nya lägenheten. Den är till sitt ursprung exakt likadan som den förra men har renoverat den här annorlunda och så klart annorlunda möbler. Det har varit en dag spänd av förväntan så nu är man nästan helt slut trots att klockan inte ens är åtta.. Men vad gör det, har ju många dagar kvar att njuta av livet här..

image
Men är inte riktigt klart. Markiserna på två av altanerna kommer installeras på måndag. Därför är inte vardagsrummet färdigställt, vill inte ha in ”byggubbar” med skorna på på mina vita mattor. Kommer alltså vara en del aktivitet här på måndag så då sticker Karisma & jag till kontoret och kommer tillbaka på måndag eftermiddag när precis allt ska vara klart. Kommer klara mig så bra utan vardagsrum, kläder ska packas upp mm mm så jag kommer vara sysselsatt ändå.

image
Ikväll kommer det nog inte bli så överdrivet mycket uppackat. Får bli lite fredagsmys i lugn & ro istället. Varför stressa, nu ska ordningen bli total och det blir den inte om man stressar.

image
Fick hjälp av Tom idag att fixa ett par nya hörlurar. Ska köpa ett gäng till när jag i stan nästa gång. Typ måndag, så ”fingers crossed” att det här paret får överleva till dess..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.