Vissa saker..

image
Har man lätt för att vänja sig vid och ”ta efter” när man bor mycket i ett annat land. En sak som jag bara inte kan ta efter är det här med att man aldrig tar av sig ytterskorna vare sig man är hemma eller går bort. Med andra ord är det typ omöjligt att hitta skohyllor för hallen etc. Finns säkert på IKEA men har inte tagit mig dit någon gång (ligger i Malaga). Känns sådär att ha möbler och annat från IKEA i sitt spanska hem. Får hitta på någon fin och kul läsning på något annat sätt. Fram med fantasin bara..

image
Vänjer mig inte heller med jeansen med massa håll i. Högst troligt att jag kommer hålla mitt löfte om
att inte gå på det modet (har ju misslyckas tidigare) men den här gången känner jag mig rätt säker
på min sak och smak..

image
Tror jag kommer sova & drömma
gott i natt drömmandes om inflyttningen på fredag. Innan dess måste jag komma i väg och köpa ett lager Hsppy plugs, saknar att lyssna på mina ljudböcker.

Nu dödstrött så ursäkts eventuella stavfel.

Godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.