Lodis & Italienskt.

Ja, i kväll har jag verkligen sett ut som en lodis på stan gåendes i mina hotelltofflor. Glömde min jaga i en affär gjorde jag oxå så saken blev inte bättre av det. Men det var 20 grader kl 22.00 så problemet var inte att jag frös utan att det ökade min lodis faktor..

image
Jättegod italiensk middag på ett charmigt litet ställe inne i centrala Marbella. Ägarna som är från Tyskland av alla ställen har drivit det i 37 år. Det är minst sagt imponerande, men har man så god mat & hög charmfaktor så lyckas man.
image

image
Nu jobba en stund med att betala räkningar. De kommande fyra dagarna typ kommer att gå åt att komma iordning i lägenheten. Tror Karisma kommer älska den, ytorna och att kunna springa in och ut på terasserna. På måndag är det dags för det första mötet av varje måndagsmöte som vi ska ha på Lotus. Finns en hel del att ta tag i och jobba vidare med, ska bli kul!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.