Dags att ta hand om sig själv..

image
Det är verkligen dags att ta hand om hälsan. Nu stämmer väl inte bilden så där jättebra, framför allt på två punkter
1. Jag har inte D kupa på BH:n
2. Jag är inte heller berusad
Men lite förvirrad är jag allt i bland med allt som snurrar i huvudet. Men från måndag:
1. Dricka massor av gott fruktvatten varje dag
2. Minst 30 minuter promenad per dag längs stranden vilket ska utökas med tiden
3. Börja med Yoga, Pilates eller något annat i organiserad form under maj månad.
4. Mer frukt & grönsaker och mindre kolhydrater
5. Komma på ett bra sätt att få bort gäddhänget
6. Göra minst en rolig sak per dag
7. Sköta det löpande underhållet bättre
Jag kan komma på säkert 20 saker till men jag börjar så här.

image
Så när kylen ska fyllas upp på lördag så kommer kundvagnen innehålla massa nyttigheter. Jordgubbar tex, åt några igår de smakade som de allra bästa midsommar jordgubbarna. Frukt och grönsaksavdelningarna här är enorma & billigt är det oxå.
Inget Anna Skipper leverne men en bättring mot nu skulle göra mig gott.

image
Så när gäddhänget är borta så kan jag sluta vara så jäkla tramsig som jag är nu.. Tramsig eftersom jag gör allt för att undvika kortärmade klänningar. Det ska ja oxå börja med att ha även om gäddhänget kanske hänger med en stund men då får jag nog se till att få lite färg på mina just nu vita armar. Alltid är det något..

image
Men vad är väl lite gäddhäng och vita armar att bry sig om så länge men har hälsan – får sluta tramsa mig och påverkas av massa veckotidningsideal – det är nog lika klokt som att motionera och äta mer frukt & grönt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.