The Office..

image
Har ju sedan jag lämnade ”näringslivet” gått klädd lite som jag känner för från dag till annan. Kostym kan jag inte minnas när jag bar sist. Nu blir det andra bullar när jag ska tillbringa en del tid på kontoret här i Marbella. Måste införskaffa i alla fall en kostym, lite representativa klänningar har jag och så får jag gå igenom mina klädkartonger ståendes på fyra olika ställen. Det kommer bli kul, kommer garanterat att ha glömt hälften.. (Av vilka kläder jag har alltså – mao nya kläder:))

image
I dag förbi kontoret en sväng. Måste skriva ut dokument och scanna vidare till Sverige. Kan inte vänta till jag är helt installerad i lägenheten. Skulle ju ske i dag eller i morgon men det är oroväckande tyst från det hållet. Får digital panik om jag inte får flytta hem på fredag..

image
Bland en massa saker jag måste få gjort i dag är bokning av flygbiljetter och hotell i Helsingfors. Innovationsjury och styrelsemöte är kul men två ensamma kvällar i
image
Två ensamma kvällar på hotell i Helsingfors kanske inte är lika kul men får väl passa på att ta hand om mig själv och flanera lite mm. Måtte de bara ha kvar rum på mitt absoluta favorithotell i Helsingfors:
image
Man känner sig som hemma och just nu känner jag mig som alla de bloggare jag klagade på som la ut 10 bilder och skrev 30 ord, men bilderna är i alla fall inte på mig. Apropå det så kollade jag Kissies blogg i går. Inte massa ego bilder men nog en god ide att ta sig en extra lektion i stavning och grammatik.
image
Men Hotell Haven var det som sagt.. Varma färger, ombonat och lagom stort. Ligger dessutom grymt centralt så om ni har vägarna förbi Helsingfors, bo där – ni kommer inte bli besvikna..

Nu dags för en härlig hotell frukost, det enda som jag kommer sakna med att bo på hotell just nu.

Kram

En reaktion på ”The Office..”

  1. Inte behöver du vara ensam i Helsingfors, Eva. Anders J har precis påbörkat ett uppdrag i vår östra huvudstaf och sitter säkert och ensamugglar och blir jättelycklig för en trevlig kväll imditt sällskap!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.