Jobbat på..

image
..är det vissa som har gjort idag, tec jag. Mindre bra har det gått för andra. Nytt preliminärt besked i dag; inflyttning måndag. Vad hände? Häromdagen var det torsdag senast fredag. Men så kom jag ihåg att jag ju är i Spanien.,

image
Funderar nu starkt på att önska mig en iPhone 6 istället för en kamera. På min femma kommer det upp titt som tätt att den är
full och jag rensar bland mail och foton. För dåligt minne helt enkelt. Dessutom sägs iPhone 6 ha en otroligt bra kamera så jag ändrar nog på önskelistan. Ska ju vars så smidigt som möjligt att förs över bilder till bloggen, FB mm.

image
Note to self: utöver ett gäng extra Happy plugs ha även ett gäng extra läsglasögon hemma. You know why:) Tänk att det är så otroligt intressant med Happy Plugs & Läsglasögon. Vi har alla våra fallenheter..

image
Efter en hel dags jobb, mailande och ringande kanske det skulle vara på sin plats med en tur till Gamla Stan, frisk luft, flanera & middag på Hong Kong.. Låter som en rätt bra ide när jag tänker efter.,

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.