Good News..

image
Fick ikväll information om att lägenheten är inflyttningsklar på fredag – HURRA. De kommer ha någon småpryl kvar att fixa på terasserna men i övrigt ska allt vara klart. Så glad och förväntansfull. Var ju evigheter sedan jag valde möbler mm så det ska bli otroligt spännande att se slutresultatet när allt är klart och på plats. Får bli lite hemma hos bilder under helgen..

image
Men först en del att packa upp. Prydnadssaker, allt porslin och köksgrejer som inte ingick i köpet av den förra lägenheten. Sen alla kläder så klart. Lägenheten har väldigt gott om garderober så till och med Karisma kan få en egen:)

image
Ska verkligen se till att redan från början ha total ordning i garderober. Sortera enligt färg och plagg etc så att det blir lätt att hitta. Varje pryl ska oxå placeras på rätt plats från början så att ordningen är precis så som jag vill ha den. Jag tror jag är som ett barn kvällen före julafton minst sagt, som jag längtat.

image
Enkel middag ikväll med Pappa på Hong Kong. Folktomt kan man nog kalla det, men vädret ikväll har varit lite ruggigt så de flesta har nog hållit sig hemma. Hong Kong är hur som helst en riktigt bra Kinarestaurang så en god middag fick vi om än i en mer eller mindre folktom restaurang..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.