Tvättstugan..

image
Hemlängtan ökar för varje timme som går. Ska bli helt underbart att få ett hem här i Marbella igen. Det är massor av saker med ett eget hem man längtar efter och jag vet att jag tillhör kategorin typ galen men just nu längtar jag mest efter min alldeles egna tvättstuga.. Sinnesro får jag när jag tvättar och grejar där inne samtidigt som jag tittar ut över havet. Dessutom behöver jag tvätta oxå eftersom vistelsen på hotellet blivit längre än planerat..
Men nu är det bara ”days to go”

image
Läste att Micke Persbrandt ska köra em podcast där han ska berätta om sitt liv. Ett avsnitt i veckan, det blir nog intressant att lyssna på. Han har nog både ett och annat att berätta om.

image
När jag är installerad och klar i lägenheten ska jag unna mig en middag på Villa Tiberio. Marbellas bästa restaurang med en helt galet magisk trädgård och maten ”is to kill for” – så gott! Inget ställe man springer på i parti och minut för det tillhör ju inte direkt kategorin billig restaurang. Men fet är värt det, de gånger man unnar sig att gå dit. Sandro, ägaren är både galen och underbar på samma gång. Det är en del av nöjet att träffa honom och höra alla hans storys när man går dit.

Men som sagt, först flytta in sedan fira:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.