Note to self..

image
Om man har en sådan här alldeles underbar, charmig och söt valp så finns det vissa saker att tänka på. Förutom att hålla alla viktiga papper utom räckhåll (så även toalettpapper för annars har man en hel rulle över hela badrummet och på ställen man minst anar) så gäller det i allra högsta grad att
image
ha sisådär 5 extra Happy plugs i lager (eftersom man jämt glömmer köpa nya). Finns inget mer intressant att bita sönder nämligen. Nu måste jag komma ihåg att köpa nya för nu kan jag inte lyssna på mina ljudböcker. Sista paret blev avbitna i går. Suck, men man kan ju inte bli arg på en valp. Tror jag behöver gå på uppfostringskurs..

image
Kommer från och med nu hålla er uppdaterade om Sheikh och vår kamp här på bloggen. Svårt att på några få rader på Facebook kunna berätta om hur processen fortskrider. Just nu är vi i slutfasen för att kunna skicka ett arbetserbjudande under arbetskraftsinvandring. Har varit en hel del jobb innan det kunnat bli möjligt att få iväg det, men den här veckan ska det bli klart. Sedan är det bara att fortsätta kämpa och inte ge upp. Men som sagt håller er uppdaterade här.

image
I morgon är det full arbetsdag som gäller. Check på en väldans massa punkter ska det bli..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.