Packa vidare..

image
Nu ska jag strax hoppa upp, ta en dusch och packa den sista halvan så att jag kan byta rum. Tänk vad det hade varit att slippa den proceduren för två eller max tre nätter. Men man kunde haft det väsentligt värre så jag ska inte klaga.

image
Vad jag ska göra i dag och i morgon vet jag i alla fall. Nu brinner det i knutarna att få klart bokslut och årsredovisning för det 14:e av 14 bokslut. Kommer garanterat att köpa något till mig själv efter den bedriften. Som jag kommer njuta av att slippa ha bokslut hängande över huvudet ett bra tag framöver..

image
Undrade stilla för mig själv när jag såg den här: hur bra har han det själv? Tycker han verkar ha ett kärleksliv likt en karusell. Träffar ny blondin, företrädesvis ett gäng år yngre, konstaterar att NU har han hittat kärleken i sitt liv. Förlovar sig. Förlovningen bryts. Repeat. Ja, hoppas han har det gott ändå. Triss var han och skrapade i rutan läste jag och vann 50 000 kr. Festade upp hälften första kvällen. Det var ju inte direkt storslam så att det var värt att festa upp 25 000 kronor kan man tycka. Men vad har jag med det att göra? Absolut ingenting.

image
Själv köper jag typ aldrig triss. Spelar inte överhuvudtaget i princip men inte av princip. Livrädd för att skrapa fram några TV- rutor. Normalt? Antagligen inte men tänk att som Glenn vänta i veckor och sedan skrapa fram lägsta vinsten. Det är så klart inte fy skam med 50 000 men jag skulle säkert ha spenderat minst 500 000 i huvudet innan jag gick in i TV-studion. Tror inte det är värt att nästan dö för 50 000 kronor..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.