Födelsedag..

image
När jag fyllde 50 hade jag sådan kris att jag låste in mig. Nu har krisen gått över och om sisådär två veckor blir jag 51. Herregud! I år vet jag i alla fall vad jag ska göra på min födelsedag – inte mycket till kalas det kan jag lova.

image
1. Flyga från Marbella till Helsingfors. Helsingfors av alla ställen och dessutom ensam. Hoppas att de har rum på Hotel Haven, måste komma ihåg att kolla ikväll.
2. Tillbringa min födelsedagskväll ensam på ett hotellrum. Man får väl hoppas att man får många FB gratulationer så att man inte känner sig ensammast i världen.
Får väl unna mig någon Roomservice mat annars blir det bara för sorgligt.

image
Dagen efter sitter jag i juryn för Innovationspriset inom Nordic Morning koncernen. Det tar väl någon timme sedan får man väl hoppas på lite sol så man kan flanera runt i Helsingfors. Sedan åter till hotellet för ännu en hotellkväll/natt.

image
Dagen efter det så är det styrelse möte. Tillbaka till flygplatsen för att flyga till Stockholm. Kommer stanna några dagar i Stockholm för en fest och lite möten. Sedan tillbaka till Marbella.

image
Som kompensation för att man både måste flyga och vars ensam på sin födelsedag så kan man ju hoppas att man får den där kameran man önskar sig i födelsedagspresent.
Ska ta ta tag i intresset att börja fotografera, fast bara för nöjes skull och till min blogg såklart:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.