Fårskalle..

image
Ja, det har jag verkligen känt mig som men med revisorns hjälp är nu de två Årsredovisningarna klara. Nästan så jag beställer champagne.. Men det tänker jag inte göra för det är inte så kul att dricka champagne själv. Att dela en flaska med Karisma känns som en av mina sämre idéer, så det får vara.

Fårskalle kan jag oxå vara när jag är för snäll. Vilket tyvärr händer för ofta.. Men om man passerar en viss gräns då omvandlas min snällhet så att jag blir som:
image
Fast utan Prada då förstås. Dit är jag på väg nu för ibland kan man bli otroligt besviken på människan och dess natur. Nog om det på den här bloggen i dag..

image
Har fortfarande en del kvar att göra så det blir nog Roomservice ikväll oxå. Ska ju packa eftersom jag måste byta rum i morgon (eftersom vistelsen blir 3 dagar längre pga lägenheten). Får fundera på vad jag själv ska äta men Karisma kan väl få sig en hamburgare (utan pommes frites tror jag nog passar henne bäst). I morgon när affärerna är öppna får jag köpa den maten hon gillar..

image
Söndag = ny To Do lista, man skulle önska att den såg ut så här. Men det gör den tyvärr inte, men en del sol & bad ska det i alla fall bli. Punkt slut.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.