Bloggar i allmänhet..

Har roat mig med att läsa runt lite bland sk kändisbloggare som antingen får betalt för att blogga eller drar in annons pengar på sina bloggar. Hur många läsare som helst har de flesta av dem.

Jag påstår inte på något sätt att min blogg är bättre än någon av de jag nu kollat in men.. Vissa har typ 10 bilder på sig själva i olika poser och max 50 ord. Jag vet inte jag men är det så intressant att veta vad en känd sångerska har på sig från 5 olika vinklar? Uppenbarligen för vissa.
Bästa bloggaren utan konkurrens av dem jag gått igenom hittills är;
image
Alla mina fördomar är som bortblåsta. Det känns i alla fall ärligt och hon skriver mycket och försöker inte på något sätt måla upp att hon lever det perfekta livet som bara består av Glamour.
Annars är min absoluta favorit argabloggen av Dag Öhrlund, han har sannerligen en vass penna kombinerat med humor.

När jag får tid ska ja ta och titta på några fler, tex;
image
Hon är väl nästan i nivå med Blomdinbella vad gäller antalet läsare. Blir intressant att se varför, när jag tar mig tid till det. Inte prio ett just nu.

Har packar ungefär hälften, resten får bli i morgon bitti. Prioriterade Karisma som haft urtråkigt i dag med mina Årsredovisningar. Nu har vi kastat gris och jagat runt så hon kommer nog somna gott strax.
image
Själv laddar jag som vanligt upp för en ny vecka med att lyssna lite på min ljudbok. Jag har hunnit med att snygga till tånaglarna igen, gjort en ny djuprengörande ansiktsmask och fortsätter med mina cremer. Vet inte om det är för att jag vill se det men nog tycker jag att börjar se lite resultat. Så nu är jag snart laddad för en ny vecka..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.