Kan knappt..

image
..tro att det är sant själv men jag har faktiskt börjat tröttna på Coca-Cola. Inte så att jag slutat dricka det helt & hållet men minskat rejält. Nu när jag flyttar in i lägenheten nästa vecka ska jag göra så här goda ”vattendrinkar”, juicer & smoothies. Bra för hälsan det..

image
Ja, jag vet att detta är ett I-landsproblem modell större men icke desto mindre lite jobbigt.
När man har flera hem kan man ju inte ha dubbelt eller trippelt av precis allt. Det är ALLTID något man missar att få med sig. I bland något litet som man lätt kan köpa nytt som tex den här gången med setet med make up borstar men i bland kan det vara saker man bara ska ha en/ett av och då blir det lite värre. En sak är säker; jag kommer aldrig vinna pris i effektiv, smart och planerad packning.

image
På måndag tror jag det var som vädret skulle vända. Då ska jag & Karisma ta oss till stranden och promenera. Hon älskar att springa runt i sanden och försiktigt ner till vattenbrynet. Hon ska helt enkelt få leka av sig ordentligt och jag kan passa på att få lite sol i ansiktet.

Nu ska jag titta på något program på TV3 Play, Hollywoodfruar kanske. Sedan dags att sova..

Kram

7 reaktioner på ”Kan knappt..”

 1. Under mina intensiva resår på sluttampen med Cloetta blev jag fena på packning. Jag tog mig verkligen tid och gjorde en lista med allt, verkligen allt till minsta pincett och bomullstuss, jag behövde ha med mig. Gjorde kolumner för antalet nätter. Missade sällan något efter den insatsen.

   1. Så gärna så. Hör av dig när du är hemma igen så kommer jag över med mina listor och tar en nyttighets-fika ihop. Plus pussar på söta Karisma!

 2. Hej!
  Hemma i Sverige tre stressiga dagar nu. Tillbaka kring 5/6. Något planerat i Stockholm då?
  Kram

  1. Jag går faktiskt och längtar efter en träff:-)
   Just då är det mycket chokladmöten. När kommer du och när åker du tillbaka? Är ju i Sth regelbundet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.