Inser..

image
..att jag inte kommer bli ett dugg klokare på de där jäkla transaktionerna i kväll så har gjort det enda rätta. Givit upp.
På med myskläder och hoppat upp i soffan och bläddrar i Femina. En sådan här klänning kanske kan vara representativ och fin när jag jobbar på kontoret. Eller går ut och äter middag någon kväll. Jag har verkligen ingen speciell stil. Jag kan ha allt från skinnbyxor till söta små blommiga klänningar. Allt beroende på humör och tillfälle.

image
Tips från coachen om hur man på bästa sätt tar hand om sin hy och får till bästa make upen ska jag lusläsa. Kan säkert få en del bra tips och som vanligt gå på något löfte om något för hår eller hy som gör fullständiga underverk.
Tror minsann att den där ögoncremen gör om inte mirakel så ett riktigt bra jobb. Ser helt klart resultat, kanske hänger ihop med att jag vilat en del oxå men oavsett så ser jag piggare ut.

image
Har gjort något jag nästan skäms över. Karisma har fått en ny sorts torrfoder som hon inte är överförtjust i = äter lite för lite, vilket inte är bra för en valp. Det är ju trots allt lördag tänkte jag och beställde en vuxen portion och en hundportion Spaghetti Bolognese. Riktigt lycklig hund och så jag som inför den stackars servitören från Roomservice trodde han hamnat hos någon galning. Åt gjorde hon med stor aptit och det var det viktiga. Han kan få tro att jag är en galen tant som totalt skämmer bort sin hund..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.