Desperat åsna..

image
Jag känner mig minst sagt som en desperat åsna. Håller på med de två sista Årsredovisningarna för dotter- och dotterbolag med totalt ungefär 10 transaktioner. Fattar jag hur jag ska få ihop det? Nej.
Revisorn skickar instruktioner hur jag ska göra. Får jag ihop det? Nej. Nu betalar jag snart vad som helst för att slippa tänka en en minut till på hur det ska göras. Jag rymmer, gör vad som helst. Är så infernaliskt trött på administration!!

image
Vad jag också är trött på att se precis överallt är dessa överprissatta och överreklamerade macarons som de har totalt dille på här. Vad är det för fel på en god kanelbulle eller något annat?
Överallt finns dom, i alla de färger och smaker och storlekar.
Men det är ju inte direkt något problem som Årsredovisningarna ovan men när jag ändå var igång och gnällde så passade jag på.

image
Fick precis i detta nu ett sms meddela en inbjudan att komma med några kompisar & äta middag. Tror inte jag är i mitt rätta element för det. Var dessutom några andra kompisar till dem med som jag inte känner. Finns ju bara en chans att göra ett gott första intryck så jag stannar här på hotellet med Karisma.

Nej, nu ska jag ta en Coca-Cola och försöka tänka till en gång till..

Kram

2 reaktioner på ”Desperat åsna..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.