Shopping med Pappa..

image
Skulle ta ett bad och fixa till mig innan shopping & middag med Pappa. Det tyckte uppenbarligen Karisma var en bra ide för hon skulle som vanligt bada en stund hon med. Sedan fönas så klart:)
Pappa kom och hämtade strax efter 18.00 och vi åkte till Gamla Stan.
Hade ju mina 260 Euro som jag av misstag betalat Pappas försäkring med. Man kan få väldigt mycket för 260 Euro.. Nu blev de kvar i bakluckan på Pappas bil så jag får visa imorgon..

image
Apelsintorget börjar leva upp igen, även om de just de här sista kvällarna inte varit värmerekord.
Men nu vänder det vilken dag som helst igen till underbar sol & värme.

image
På Kommunhusets fasad blommade det rikligt. Inte riktigt så på de flesta av Sveriges kommunhus som vare sig brukar ha vackra byggnader eller blommor. Brukar mest vara grått och just kommunalaktigt.. Här ligger Kommunhuset precis intill Apelsintorget. Inte så likt ett svensk kommunhus..

image
Var inte på riktigt så där super shopping humör så det blev en tidig middag på Mamma Ginas. Inte världens godaste mat just ikväll men annars prisvärt och helt OK.
Tog en sväng till Supercore och köpte Coca-Cola och en liten belöning till Karisma eftersom hon är så duktig när hon hänger med överallt i sin väska..
image
En liten burk Hägendaz, jordgubb & gräddsmak. Det var nog det godaste hon ätit för slurp så var den slut. Som tack blev hon så exalterad att hon välte ut mitt Coca-Cola glas och missade min dator med minsta möjliga marginal.
Så det får man väl vara tacksam för:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.