Can’t wait..

image
Har ju varit utan egen lägenhet i Marbella ett bra tag nu. Det var ju inte planerat att sälja dem förra men vi använde ju den som visningslägenhet och ibland får man ett ”offer you cant refuse”.
Har ju inte varit här nere så mycket men de gånger jag varit här har således fått tillbringas på hotell. Det tröttnar man väldigt snabbt på så jag är mer än överlycklig över att få flytta in i den nya lägenheten på onsdag eller torsdag. Även om jag valt möbler och allt annat är det så
otroligt spännande att komma in första gången och se hur det blev.
Lovar ett litet foto reportage under nästa vecka.

image
Så här såg det ut på bergsaltanen för några veckor sedan. Det kommer det INTE att göra på onsdag:)
Bergsaltanen i den här lägenheten är mycket finare än i den förra och jag tycker att jag & Marianne hittat på en rätt cool lösning för den altanen man normalt sett använder minst. Men här är sol från det den stiger upp till den går ner.. Rätt säker på att många sociala kvällar kommer att ske på just bergsaltanen. Men ni får avgöra vad ni tycker när ni får se bilder på slutresultatet:)

image
Har bestämt mig. Ingen shopping av hundkläder eller annat med Tom i morgon. I morgon är det FULLT fokus på To Do listan, söndag likaså. Allt annat får vänta. Vill vara klar och kunna fokusera på nya lägenheten när jag flyttar in utan en massa måsten hängande över huvudet som stör en. Det ska bli så kul att packa upp, fixa & dona.

image
Galgar måste jag komplettera med. Så det får göras på måndag och då kan jag väl svänga förbi hundaffären när jag ändå är ute och far. Lite annat som behövs köpas oxå som tvål, schampoo och allt annat sådant där som man inte packar ner när man flyttar. Lämna in lite kemtvätt behöver jag oxå göra så det kan passa bra på måndag. Ja, nästa vecka kommer jag att ha att göra, men bara roliga saker. Bortsett från test nummer fyra på tisdag kväll..

image
Börjar få lite ångest över det korta projektet X med deadline 3/5. Men bara jag är på plats i lägenheten kommer jag nog få ihop det rätt snabbt om jag känner mig själv rätt. Kommer gå lite trögt i början men sedan kommer det rulla på av bara farten..som så mycket annat här i livet..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.