Matcha..

image
En del tycker att jag är lite jobbig som matchar mina handväskor med vad jag har på mig. Det tycker uppenbarligen inte jag. Däremot kan jag väl tycka att gränsen är mer än nådd om man matchar sin nyckel med sitt nagellack. Ärligt talat tror jag man kan räkna på ena handens fingrar hur många i världen som gör det..

Tillbaka på hotellet efter undersökning fyra, gick bra men inga provresultat ännu. Tisdag nästa test som jag hoppas blir den sista. Jag är grymt imponerad av spansk sjukvård. Jag går mycket hellre till läkaren här än hemma i Sverige. Vem trodde det för typ 10 år sedan.

image
Köpte en liten present till mig själv efter den genomförda testen. Ett halsband för 200 kronor – det var man väl ändå värd kan man tycka. Blir fint till typ en enfärgad klänning eller topp.

image
Nu har det varigt uselt väder,med Marbella mått mätt, i ett gäng dagar. Måste kolla väderprognosen fr än så länge har jag inte tillbringat en minut i solstolen. Skulle gärna vilja få lite färg på kroppen & ansiktet. Ska ju vara kvar drygt två veckor till så lite sol ska jag väl ändå kunna få hoppas jag.

image
Tänk om man hade en sådan här enkel To Do lista:) Känner mig lite piggare ikväll så i morgon hoppas jag kunna bocka av både det ena och det andra på min lite tråkigare To Do lista..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.