Fånigt men lite gulligt ändå..

image
Jag tillhör nog dem som tyckt att det varit rätt fånigt att sätta kläder på hundar. Men så fick jag en rosa stickad tröja till Karisma (innan vi kunde åka hit ner med henne). När vi gick ut frös hon med sin tunna valppäls. På med den rosa stickade tröjan och plötsligt ville hon vara ute. Inga som helst problem att sätta på henne den. Hon gillar den helt enkelt, fånigt eller ej. Folk får tycka vad de vill, klart man inte behöver klä henne jämt, men varför ska hon behöva frysa eller inte vara fin på en fest. Gudarna ska veta att mitt i all busighet är hon riktigt pimpinett:) Ska nog be Tom ta med mig till en affär med hundkläder som ligger i närheten av var han & familjen bor. Vad sägs om en festklädsel och en riktig vinterjacka:
image
Vi får se vad vi hittar helt enkelt..

image
Kollade väderprognosen ikväll – snart dags för väderomslag åt det positiva hållet. Det har varit 18 grader i dag och jag tycker det är kallt. Håller nog på att bli riktigt bortskämd med sol & värme tror jag bestämt. Hur som helst så ska jag passa på att sol lite nr den dyker upp igen (solen alltså)

Fick klart en årsredovisning i dag men satte det stopp. Jag kunde inte bara tänka ut hur det blir så min revisor Thomas får guida mig lite i morgon och sedan är det check på det.

image
Jag tror att vi framför oss ser beviset på att Karisma anser att jag är värd en iPhone 6, varför skulle hon annars bita sönder mitt mobilfodral?

Nu lyssna på min ljudbok en stund – men bara en stund. Många punkter på To Do listan i morgon..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.