Bikinitips..

image
Blondinbellas bikinitips häromdagen var riktigt bra, framför allt som hennes flesta läsare är unga tjejer:
1. Ha en kropp
2. Köp en bikini
3. Sätt på bikinin
Inget mer smygande i vassen här inte. Beach 2015 som det kommer stå på framsida efter framsida på var och varannan tidning nu och någon månad framåt. Inte lätt att vara kvinna inte, man ska vara perfekt på allt och dessutom ha perfekt kropp. Nej, det är väl ändå dags att överge de där gamla förlegade idealen.

image
Snart dags att flytta hem till mitt hem och min strand. Hotell i all ära men det blir rätt tröttsamt efter ett tag. Kommer bli ca 2,5 vecka på hotell, något längre än planerat från början. Givetvis måste det bytas rum oxå eftersom de ska göra underhåll i det här rummet from måndag.. Ändra 2 dagar? Nej, flexibla är det inte på den punkten. Kompensation för natten med galningen utanför dörren? 50% rabatt på den natten.
Klart att det inte var deras fel men de tjänade en jäkla massa pengar på de 800 gästerna som var här och festade. Hade jag varit chef här och haft ett femstjärnigt hotell med gäst som bor 2,5 vecka hade jag minimum bjudit på hela natten. Men men orkar inte tjafsa.

image
Men de som ställde till det var ju fårskallar till svenskar, främst en svensk som var värst av alla så jag kanske fick ta en del ansvar å deras vägnar:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.