Avenida del mar..

image
Inget vidare väder här i dag. Avenida del mar som den marmorbeklädda vägen ner mot havet är sig inte riktigt lik i det här vädret. Men eftersom dagen gått åt och ska fortsätta så åt arbete så spelar det ingen roll.

image
Såg den här kvinnan på frukosten i dag. Tyckte att tonen på hennes hår var så fint så jag stegade helt fräckt fram och frågade om jag fick ta en bild. Fransyska var hon och smickrad blev hon så jag fick mer än gärna ta en bild:)
Ska visa Jenny sen när jag kommer hem så får hon trolla till mitt hår så här.

image
Det är knappt man tror det är sant men jag har inte varit ute och tittat i affärer en enda gång sen vi kom ner. Vi var varit här i 1,5 vecka, måste vara rekord. Klänningen igår ryckte jag till mig på Carrfour av ställen. Får väl bli en liten runda i gamla stan någon kväll. Har ju kvar Pappas shopping pengar:)

image
Kan passa på att berätta att jag kommit fram till att den där iden med Lilla Gubben tatueringen tillhör avdelningen dåliga idéer. Har med andra ord beslutat att inte göra vare sig den eller några andra tatueringar. Nu kan Pappa och vissa andra helt enkelt andas ut av lättnad:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.